Malibu C

Malibu C rensning 75 minuter

750:-

Om Malibu C

Malibu C har en filosofi som bygger på att skapa välmående hår med hjälp av C-vitamin. Den unika formulan baseras på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret samt lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Oavsett om du har färgbehandlat hår eller inte kommer Malibu C ger dig de bästa förutsättningarna – förebygga frissighet, förhindra att håret torkar ut samt ge den bästa grunden för att inte få ett matt eller missfärgat hår. Vi utsätts ständigt för oxidativa ämnen: bl.a. i luften runt omkring oss och i duschvattnet, som innehåller skadliga mineraler och metaller. Malibu C avlägsnar dessa på ett skonsamt sätt. Baserad på naturliga ingredienser.

Håret angrips av diverse olika tråkigheter som ibland kan gömma sig i våra rör och följa med ut i vattnet som vi tvättar håret med. Dessa tråkigheter är främst koppar, järn, kalk, magnesium och bakterielösande medel så som klorin. Malibu C hjälper oss att rensa bort dessa beläggningar som skadar håret. Alla hår, speciellt dom lite längre håren, behöver en rensning då och då. Malibu C rensar även bort rester av produkter som silverschampo och andra produktbeläggnigar som är svåra att få bort och ger en ojämn grund att färga på.

Du som t.ex har hårt vatten, egen brunn eller badar mycket i klor måste rensa håret för att undvika missfärgning och skörhet i håret. För att vi ska uppnå optimalt resultat med färg så behöver din frisör veta om ditt hår utsatts för någon av dessa beläggningar, då det kan vara skadligt för ditt hår att utföra vissa behandlingar med t.ex. metallbeläggningar i håret. Ingen av produkterna från Malibu C sliter på håret eller påverkar håret negativt!

Leverantörer

Presentkort

Vill du hellre köpa ett presentkort är du jättevälkomen in till oss på salongen! Presentkort kan du bara köpa fysiskt av oss i salongen och inte via Bokadirekt.

Kom in till oss och unna dig avkoppling omvårdnad egentid kaffe