Färg/slingor

Färg Kort Hår

1 400:-

Färg mellanlångt hår

1 620:-

Färg långt hår

1 920:-

Färg extralångt hår

2 090:-

Nyansering

720:-

Bottenfärg

1 240:-

Ljus färg

1 340:-

20% kan tillkomma på priset om håret är långt och tjockt

Om du vill klippa dig i samband med färgningen kostar klippningen 540:-

O&M

Efter flera år i branschen där vi tidigare jobbat med produkter som innehåller skadliga ämnen både för kund, frisör och miljö så har vi nu äntligen fått äran att få jobba tillsammans med Original Mineral som har ett helt annat tänk. Världen förändras och många av oss letar efter bättre och naturligare lösningar. Vi är mer medvetna om dessa dåliga kemikalier och att dem påverkar oss negativt. Äntligen kan vi stolt säga att vi tagit ett stort steg i rätt riktning.

Original Minerals har valt att kalla sin färg för CØR.color för att det är kärnan(core) i varumärket. Symbolen Ø står för deras engagemang och strävan efter att skapa den renaste färgen genom att utesluta och minimera farliga kemikalier. O&M är först på marknaden att producera en färg helt fri från Ammoniak, PPD och Resorcinol.

AMMONIAK – Är ett alkaliskt ämne som vanligtvis används för att håret ska svälla och hårets fjällskikts ska öppnas. Ammoniak luktar starkt och kan orsaka allergier. I O&M har man valt att ersätta det med MEA , ett annat alkaliskt ämne fast som utesluter lukten, röda ögon och irritation. Skonsamt mot både hår och händer.

PPD – Är ett kemiskt pigment känt för att orsaka eksem, rodnad och svullnad i hårbotten och ansikte. O&M har valt att ersätta det med låga halter utav PTDS vilket möjliggör att minst 50% av alla allergiska frisörer och kunder kan använda färgen.

RESORCINOL – Är ett färgämne som är giftigt för vår miljö och det mänskliga immunsystemet. O&M har bytt ut det mot andra kemikalier som är snällare mot miljön och med mindre potentiell risk för överkänslighet.

CØR är uppbyggd på en ny färgteknik som kallas MBT – Molecular Blend Technology. Färgsystemet gör att bas och reflex pigment länkas ihop redan i labbet vilket ger en mer effektiv utveckling och jämnare färgning. När alla pigment redan är sammanlänkade minskar det kvarvarande färgrester som kan ge hårbottenirritation och allergiska reaktioner.

Positiva egenskaper med O&M:

• Återfuktar, lugnar samt mjukgör torr och kliande hårbotten

• Skyddar, ger näring och återfuktar alla typer av hår och under hela färgprocessen

• Skapar en vacker glans åt håret

• Rik på antioxidanter och fytosteroler för att skydda håret mot aggressiva miljöpåverkningar

• Ingen stark lukt

Leverantörer

Presentkort

Vill du hellre köpa ett presentkort är du jättevälkomen in till oss på salongen! Presentkort kan du bara köpa fysiskt av oss i salongen och inte via Bokadirekt.

Kom in till oss och unna dig avkoppling omvårdnad egentid kaffe